Victory Point

Om Oss

Brettspill og Hobbybutikk startet av 2 brødre med brennende lidenskap for spill og hobby. Av spillere for spillere

Om Victory Point

Victory Point er en brettspill og hobbybutikk med fokus på å samle spillerne. Butikken har store fine lyse lokaler og målet er at spillplass delen av butikken alltid skal være minst like stor som butikk delen.

Planleggingen av Victory Point startet på sensommeren 2019, og sto ferdig og klar til åpning 22.05.2020. Det var de to brødrene og spill entusiastene Ørjan og Kenneth som grunnla og byggde Victory Point.

Ørjan og Kenneth er to brødre som hele livet har vært glad i spill og hobby og har drevet med det meste innen sjangerene, og hvor eldre dem ble hvor mye mer innså de hvor stor mangelen på samlingsplass var i nærmiljøet.

Det var aldri noe problem å få tak i spillene de ønsket, men det å finne noen å spille med eller finne en plass hvor du kunne møte folk med samme interesse var det store problemet

Ut ifra ønsket om å ha en samlingsplass ble ideen om Victory Point skapt, og fra første dag har Victory Point vært basert på tre ting. For spillerne, Utvid miljøene, Delta i spillingen.

Victory Point er og kommer alltid til å være et sted og en butikk som hjelper og bygger opp om miljøene som er der ute, ingen miljø eller spill er for små!

På senhøsten 2019 dro Ørjan og Kenneth litt rundt i Norge og til England for å se hva slags muligheter som var for spillere der ute allerede, og de bet seg fort merke i to ting, først og fremst var alle butikkene bygd opp som butikker hvor fokus var salg, de aller fleste hadde spill lokaler på størrelse med en vanlig norsk stue. For det andre var alle lokalene mørke og dystre, og det var noe Victory Point ville endre på.

Det var dette Victory Point hadde i tankene da de skulle ut på jakt etter lokale tidlig i 2020, Lokalene skulle være lyse, romslige og fine. Det skulle også være plass og mulighet til at det alltid kunne være en 50/50 fordeling mellom butikklokaler og spille lokale

AV SPILLERE, FOR SPILLERE